Welkom!

Op zaterdag 22 juni 2024 opent het Corderius College in Amersfoort haar deuren voor de nieuwste editie van ‘Terug naar de schoolbanken voor doktersassistenten’.

In deze tijd van vernieuwing en frisse energie, willen we je uitnodigen om deel te nemen aan deze unieke nascholingservaring op een middelbare school. Tijdens deze bijzondere nascholingsdag brengen we de sfeer van de middelbare school weer tot leven en bieden we je de kans om je kennis en vaardigheden bij te werken en te verdiepen. Geniet van een gezamenlijke lunch in de levendige aula, gevolgd door inspirerende lessen in diverse klaslokalen van het Corderius College. De vertrouwde schoolbel markeert de overgangen, waardoor deze nascholing niet alleen leerzaam, maar ook nostalgisch wordt.

Terwijl je deelneemt aan de gezelligste en leerzaamste (verwen)schooldag van het jaar op 22 juni, bieden we jou, de ervaren doktersassistent, een buitengewone kans om je kennis te verdiepen en te verbreden. Je zult les krijgen van onze gelouterde schoolbanken-docenten.

Aarzel niet, kies je lespakket, schrijf je in en dan zien we elkaar op zaterdag 22 juni tijdens de best verzorgde cursus van 2024!

Kies je eigen vakkenpakket

Kies uit het sprankelende vakkenpakket, waarbij je 4 van de 6 themalessen kunt selecteren die het beste bij jou passen. Elk leslokaal biedt een 75-minuten durende ervaring, inclusief ruimte voor vragen en discussie. Na deze inspirerende sessie verhuis je naar een ander lokaal voor een nieuwe les uit jouw voorkeurslijstje.

Waar kun je uit kiezen?

  • Rare plekjes en vlekjes 
  • TRIAGE! Zó vraag je uit in deze gevallen 
  • Signalering Kindermishandeling
  • Het meekijkconsult is in opmars; minder verwijzingen naar de 2e lijn. 
  • Kleine trauma's; wat ga je doen? Tand afgebroken, botbreuk, kleine wond, schouder uit de kom, enkel verzwikt of gebroken? 
  • Nederland op z'n zwaarst; hoe krijgen we obesitas onder controle?

Docenten