Beste collega, 

Op zaterdag 9 december a.s. opent het Corderius College in Amersfoort haar deuren voor de nieuwste kersteditie van ‘Terug naar de schoolbanken voor doktersassistenten’.

Er is veel te doen in huisartsenland. Bijna elke dag lees je erover in de krant: onrust en ontevredenheid, gedoe met commerciële praktijken, personeelstekort, agressie aan de balie enz. Als doktersassistente krijg je die problemen natuurlijk van nabij mee en dat maakt het mooie assistentevak er soms niet leuker op. Alle reden dus om samen met collega’s het mooiste deel van je vak te omarmen en dat is het contact met de patiënt. Daar is volop gelegenheid voor op 9 december tijdens de gezelligste en leerzaamste (verwen)schooldag van het jaar.

We hebben weer een bijzonder vakkenpakket voor je samengesteld. Je weet intussen wel hoe het werkt. Je kiest 4 van de 6 themalessen die het best bij jou passen. De lessen worden door onze gelouterde schoolbanken-docenten in klaslokalen gegeven en elke les duurt 75 minuten inclusief voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan. Na 75 minuten gaat de bel en verhuis je naar een volgend lokaal voor een nieuwe les uit jouw voorkeurslijstje.

En waar kun je dan zoal uit kiezen? We hebben de volgende lessen op het programma staan:

  • Even bijpraten over ooraandoeningen
  • Vreemde behandelingen en alternatieve geneeswijzen
  • Obesitas bij kinderen
  • Het belang van secundaire preventie bij hart- en vaatziekten
  • Even afwachten, een kijkje in het hoofd van de huisarts
  • Maak kennis met het werk van de POH-GGZ; hoezo alleen patiënten met milde psychiatrie?

Aarzel niet, kies je lespakket, schrijf je in en dan zien we elkaar op zaterdag 9 december tijdens de best verzorgde cursus van 2023!

Klik op de folder!

EarlyBird Tickets beschikbaar!

Niet missen: 50 EarlyBird-tickets voor € 199,-!