Bekijk de video voor alle informatie over de gezelligste en leerzaamste (verwen)schooldag van het jaar!

Beste collega, 

Op zaterdag 30 september a.s. opent het Corderius College in Amersfoort haar deuren voor de nieuwste editie van ‘Terug naar de schoolbanken voor doktersassistenten’.

Er is veel te doen in huisartsenland. Bijna elke dag lees je erover in de krant: onrust en ontevredenheid, gedoe met commerciële praktijken, personeelstekort, agressie aan de balie enz. Als doktersassistente krijg je die problemen natuurlijk van nabij mee en dat maakt het mooie assistentevak er soms niet leuker op. Alle reden dus om samen met collega’s het mooiste deel van je vak te omarmen en dat is het contact met de patiënt. Daar is volop gelegenheid voor op 30 september tijdens de gezelligste en leerzaamste (verwen)schooldag van het jaar.

We hebben weer een bijzonder vakkenpakket voor je samengesteld. Je weet intussen wel hoe het werkt. Je kiest 4 van de 6 themalessen die het best bij jou passen. De lessen worden door onze gelouterde schoolbanken-docenten in klaslokalen gegeven en elke les duurt 75 minuten inclusief voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan. Na 75 minuten gaat de bel en verhuis je naar een volgend lokaal voor een nieuwe les uit jouw voorkeurslijstje.

En waar kun je dan zoal uit kiezen? We hebben de volgende lessen op het programma staan:
• Zenuwpijn, mee leren leven?
• Hoe ga je om met beet-, snij-, scheur- en brandwonden?
• Triage bij kinderen (en maak kans op een meeloopstage op de Spoedeisende Hulp in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort)
• Beter kijken naar overgangsklachten
• Een stil infarct… en dan?
• Longproblemen en functieonderzoeken

Aarzel niet, kies je lespakket, schrijf je in en dan zien we elkaar op zaterdag 30 september tijdens de best verzorgde cursus van 2023!

Klik op de folder!