Welkom!

Welkom bij Medische Meesters in Verona!

Ontsnap aan de standaard nascholing en laat uzelf onderdompelen in een unieke leeromgeving met een onvergetelijke atmosfeer. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan een bijzondere nascholingservaring, speciaal ontworpen voor huisartsen: "Medische Meesters in Verona: Hot Topics in de Huisartsenzorg".

Tijdens deze verrijkende nascholing, die plaatsvindt van 6 t/m 10 oktober 2024 in het betoverende Verona, Italië, krijgt u de kans om uw kennis en praktische vaardigheden te verdiepen. Ons programma is zorgvuldig samengesteld door huisartsen zelf, wat garandeert dat de onderwerpen perfect aansluiten op uw praktijkbehoeften.

U kunt zich verheugen op expertlezingen en workshops over spoedzorg, gynaecologie, dermatologie en palliatieve zorg. Onze specialisten bieden u praktische inzichten en richtlijnen die direct toepasbaar zijn in uw dagelijkse praktijk.

Maar dat is nog niet alles! Naast het leerzame programma bieden we ook vrije middagen aan om Verona en haar betoverende omgeving te verkennen. Verona is gemakkelijk bereikbaar met de trein en biedt een perfecte mix van culturele pracht en ontspanning.

Waarom Verona? Medische Meesters in Verona biedt u niet alleen een gestructureerde leeromgeving, maar ook de kans om te reflecteren, te netwerken en te genieten van de inspirerende omgeving. Mis deze unieke kans niet om uw kennis bij te werken, nieuwe inzichten op te doen en te genieten van de Italiaanse gastvrijheid in een van de mooiste steden ter wereld.

Programma

De inhoud van lezingen en workshops getoetst door huisartsen, om zo te garanderen dat deze perfect aansluit op uw professionele behoeften.

Start het programma met een inspirerende lezing van een van de experts. Hierna gaat u samen met de experts en uw collega's aan de slag in kleinschalige workshops. Hier ontwikkelt u uw praktische vaardigheden en is er tijd voor casussen uit uw praktijk.

Dit nuttige aspect combineert u met de aangename afwisseling van ontspanning in Verona.

Weten wat de experts voor u in petto hebben? Lees onder het tabje programma de abstracts van de lezingen & workshops.

Locatie

Verona, een betoverende stad doordrenkt van geschiedenis en romantiek, ligt in het noorden van Italië, in de regio Veneto. Bekend als de setting voor Shakespeare's tijdloze liefdesverhaal "Romeo en Julia", heeft Verona een aura van romantiek die door de smalle geplaveide straatjes en eeuwenoude architectuur zweeft.

Cursuslocatie

De 5-daagse nascholing zal plaatsvinden in het Hotel San Marco. 

Kosten

Het inschrijfgeld voor deelname aan deze meerdaagse nascholing bedraagt € 1.495,-. Daarbij inbegrepen zijn: het cursusmateriaal, de welkomstreceptie, koffiepauzes & de lunches.

Accreditatie

Voor het programma van deze nascholingscursus zijn 18 tot 20 accreditatie aangevraagd bij AccreditatieBureau Cluster 1.